Omletă cu spanac şi parmezan
Vrei un mic dejun şi destul de rapid şi sănătos? Iată o reţetă de omletă de primăvară.
De ce ai nevoie ca să faci omletă cu spanac şi parmezan:
2 ouă mari
sare
piper negru măcinat
1 linguriţă ulei
250-300 g spanac curăţat şi spălat
1–2 linguri parmezan ras
fulgi de ardei iute
Cum prepari omletă cu spanac şi parmezan:
Baţi ouăle într-un castron, asezonezi cu sare şi piper, după gust şi dai deoparte. Încălzeşti uleiul într-o tigaie antiaderentă. Adaugi spanacul rupt în bucăţi şi îl căleşti până se înmoaie, circa 1-2 minute. Adaugi ouăle, ţii 1-2 minute, apoi întorci şi pe partea cealaltă, tot la fel. Presari parmezanul şi fulgii de ardei iute.