Omletă cu spanac şi parmezan

omleta cu spanac jpeg

Vrei un mic dejun şi destul de rapid şi sănătos? Iată o reţetă de omletă de primăvară.

De ce ai nevoie ca să faci omletă cu spanac şi parmezan:

2 ouă mari

sare

piper negru măcinat

1 linguriţă ulei

250-300 g spanac curăţat şi spălat

1–2 linguri parmezan ras

fulgi de ardei iute

Cum prepari omletă cu spanac şi parmezan:

Baţi ouăle într-un castron, asezonezi cu sare şi piper, după gust şi dai deoparte. Încălzeşti uleiul într-o tigaie antiaderentă. Adaugi spanacul rupt în bucăţi şi îl căleşti până se înmoaie, circa 1-2 minute. Adaugi ouăle, ţii 1-2 minute, apoi întorci şi pe partea cealaltă, tot la fel. Presari parmezanul şi fulgii de ardei iute.

Sursa: https://www.bonappetit.com/recipe

https://www.bonappetit.com/recipe