Omletă grecească cu brânză feta

omleta greceasca cu branza feta jpeg

Cu câteva ingrediente simple obţinem micul dejun perfect.

Ingrediente:

o cană de frunze de spanac 2 linguri de ceapă roşie tocată o jumătate de linguriţă de usturoi pisat câteva bucăţele de roşii 2 ouă 2 linguri de lapte un sfert de cană de brânză feta măsline

Mod de preparare:

Într-o tigaie pe foc mediu, gătiţi timp de 4 minute, spanacul, ceapa şi usturoiul. Amestecaţi din când în când şi adăugaţi roşiile. Bateţi bine ouăle cu laptele până la omogenizare. Turnaţi compoziţia in tigaie şi amestecaţi uşor. Se lasă pe foc până când ouăle sunt prăjite, întorcându-le ocazional cu spatula. Spre sfârşit se presară brânza feta şi bucăţelele de măsline.

Foto: tattooedmartha.com