Oua coapte cu cartofi şi spanac

Ai poftă de o porţie de ouă la cuptor? Încearcă reţeta cu cartofin noi şi spanac.
Ingrediente pentru ouă coapte cu cartofi şi spanac
400 g cartofi, feliaţi
1 lingură ulei
200 g ciuperci
1 căţei de usturoi, pisat
100 g spanac
4 linguri parmesan, ras
2 ouă
sare
piper
Mod de preparare – Ouă coapte cu cartofi şi spanac
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi cartofii într-o tavă, îi stropeşti cu ulei şi îi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 12-15 minute.
Amesteci cartofii cu ciupercile şi usturoiul şi mai dai la cuptor încă 10 minute. Combini cu spanacul, apoi presari parmezanul. Faci două goluri în tavă, printre legume, în care spargi ouăle. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Dai la cuptor încă 6-8 minute. Serveşti imediat.