Ouă de ciocolată umplute cu cremă de brânză

Deşi Paştele a trecut, un desert delicios cu ouă de ciocolată umplute nu va fi niciodată refuzat. Se prepară atât de uşor, încât va deveni una din reţetele tale preferate.
De ce ai nevoie pentru a pregăti ouă de ciocolată umplute
12 baloane mici
250 g ciocolată
400 g crema de brânză
60 g zahăr pudră
120 g smântână
esenţă de vanilie, după gust
1 praf de sare
gem de caise, după gust
Cum pregăteşti ouăle de ciocolată umplute
Speli baloanele cu grijă, le usuci şi le umfli, cât să prindă forma unui ou. Topeşti ciocolata într-un vas, apoi scufunzi fiecare balon în aceasta, până ce este acoperit uniform. Le aşezi într-o tavă şi laşi la frigider 15 minute.
Într-un alt bol, mixezi crema de brânză, zahărul pudră, smântâna, esenţa de vanilie şi praful de sare. Spargi uşor baloanele şi le îndepărtezi. Umpli ouăle de ciocolată formate cu amestecul de cremă de brânză. Pui o lingură de gem în fiecare, apoi mai laşi la rece, încă 10 minute. Serveşti imediat.
Sursa http://www.delish.com