Ouă pane

Oua pane jpeg

E momentul ca ouăle să devină vedeta culinară a zilei. Incontestabilă! Iar această reţetă este cea mai bună variantă!

Ingrediente (4 porţii): 8 ouă fierte tari 7 linguri de făină 3 ouă crude 7 linguri de pesmet 100 g caşcaval ras sau parmezan ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Cureţi de coajă ouăle fierte. Pui în trei castroane diferite făina, ouăle bătute spumă şi pesmetul amestecat cu parmezanul ori caşcavalul. Dai oul prin făină, prin oul bătut, iar prin făină. Apoi reiei operaţiunea şi dai prin pesmet, ou, pesmet şi aşezi oul glazurat pe un platou. Dacă vrei ca să-ţi iasă crusta groasă dai de câte două ori oul prin făină, ouă, iar făină, apoi prin pesmet, ou şi pesmet, tot de câte două ori. Repeţi operaţiunea până când epuizezi ingredientele. Prăjeşti ouăle în baie de ulei, până capătă o frumoasă crustă aurie.

Le scoţi pe şerveţele de bucătărie pentru a elimina excesul de grăsime. Ouăle glazurate sunt excelente calde, dar le poţi servi şi reci.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg