Pacheţele cu brânză şi usturoi

Vrei o gustare apetisantă? Încearcă pacheţelele cu brânză şi usturoi, simplu şi uşor de preparat.
Ingrediente
1 lingură unt
1 linguriţă usturoi pudră
40 g pesmet
1 aluat foitaj
3 felii caşcaval, tăiate pe jumătate
3 felii brânză, tăiate pe jumătate
sos picant, opţional
Mod de preparare – Pacheţele cu brânză şi usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Topeşti untul împreună cu usturoiul pudră câteva secunde. Amesteci cu pesmetul. Întinzi aluatul şi îl decupezi în 6 pătrate. Aşezi o felie de caşcaval şi una de brânză pe fiecare, apoi rulezi.
Treci rulourile prin compoziţia cu pesmet, apoi le pui într-o tavă tapetată. Crestezi fiecare pacheţel în 2-3 locuri. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumenesc. Serveşti cu sos picant.