Pacheţele cu mozzarella

Pacheţelele cu mozzarella sunt o gustare absolut delicioasă, pe placul tuturor.
Ingrediente
6 bucăţi de brânză mozzarella, tăiate în 2 12 foitaje mici 1 cană ulei vegetal ½ cană sos marinara
Mod de preparare
Pune la încins uleiul într-o tigaie până ajunge la temperatura de 325-350 grade. Pune bucăţile de brânză pe câte un foitaj. Acoperă brânza cu părţile laterale ale foitajului, apoi cu cele de la capete.
Cu grijă pune pacheţelele în uleiul încins. Găteşte-le până capătă o culoare maro aurie şi o textură crocantă. Lasă-le câte 1-2 minute pe fiecare parte. Pune-le pe o farfurie acoperită cu serveţele de bucătărie pentru a se scurge de ulei. Serveşte-le calde cu sos marinara.
Sursa: http://www.alaskafromscratch.com