Pârjoale de varză

parjoale jpeg

Ai prin frigider o varză mai mică şi nu ştii ce să prepari din ea? Îţi dăm noi ideea! Pârjoale de varză cu sos.

De ce ai nevoie pentru pârjoale

3 ouă

1 lingură sos de soia

ulei

1 praf de sare

50 g făină

800 g varză rasă

1 ceapă mică

Pentru sos

2 linguri sos de soia

1 linguriţă oţet de orez

1 lingură apă

1 linguriţă ketchup picant

seminţe de susan

Cum se prepară pârjoalele

Baţi ouăle şi le amesteci cu sarea şi sosul de soia. Amesteci ouăle cu varza rasă, ceapa tocată şi făina. Încingi uleiul în tigaie şi formezi pârjoalele cu mâna umedă. Le prăjeşti în ulei, pe ambele părţi, apoi le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Pentru sos, amesteci toate ingredientele. Serveşti pârjoalele cu sos,

Sursa http://whiteplateblankslate.com