Pârjoale de varză

Ai prin frigider o varză mai mică şi nu ştii ce să prepari din ea? Îţi dăm noi ideea! Pârjoale de varză cu sos.
De ce ai nevoie pentru pârjoale
3 ouă
1 lingură sos de soia
ulei
1 praf de sare
50 g făină
800 g varză rasă
1 ceapă mică
Pentru sos
2 linguri sos de soia
1 linguriţă oţet de orez
1 lingură apă
1 linguriţă ketchup picant
seminţe de susan
Cum se prepară pârjoalele
Baţi ouăle şi le amesteci cu sarea şi sosul de soia. Amesteci ouăle cu varza rasă, ceapa tocată şi făina. Încingi uleiul în tigaie şi formezi pârjoalele cu mâna umedă. Le prăjeşti în ulei, pe ambele părţi, apoi le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.
Pentru sos, amesteci toate ingredientele. Serveşti pârjoalele cu sos,
Sursa http://whiteplateblankslate.com