Paste carbonara cu smântână

paste carbonara 54401000 jpeg

Pentu această reţetă de paste carbonara cu smântână poţi folosi orice paste care au striaţii, deoarece sosul se va prinde mai bine de ele.

De ce ai nevoie pentru paste

½ pachet paste

4 gălbenuşuri

250 ml smântână

100 g bacon

2-3 căţei de usturoi

2-3 linguri ulei

sare

piper

parmezan

Cum se prepară paste carbonara cu smântână

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scurgi şi le treci pe sub un jet de apă rece.

Toci baconul şi usturoiul. Încingi uleiul în tigaie şi căleşti baconul. Când devine uşor auriu, adaugi usturoiul, iar după 1-2 minute pastele fierte. Mai ţii pe foc un minut şi dai deoparte. Torni smântâna amestecată cu gălbenuşurile, în care ai adăugat sare şi piper după gust. Amesteci bine şi serveşti cu parmezan.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg