Paste cu brânză de capră şi lămâie

paste branza capra lamei jpeg

Gata în numai 25 minute şi cu numai câteva ingrediente. Nimic mai simplu.

Ingrediente

400 g paste farfalle 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată 2 căţei usturoi, pisaţi fulgi de ardei iute zeama de la o lămâie coaja răzuită de la o lămâie 2-3 căni spanac congelat 150 g brânză de capră sare piper

Mod de preparare

Fierbe apă cu sare într-o oală mare. Prepară pastele urmând instrucţiunile de pe ambalaj.

Într-o tigaie mare, încingi uleiul. Adaugi ceapa şi usturoiul şi laşi pe foc 4-5 minute. Adaugi fulgii de ardei iute şi amesteci, punând şi spanacul. Amesteci iar şi adauzi zeama şi coaja de lămâie.

Scurgi pastele. Le repui în oală, fărâmiţezi peste brânza de capră şi amesteci până devine o compoziţie cremoasă. Adaugi şi amestecul de spanac şi lămâie. asezonezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.

sursa: http://www.twopeasandtheirpod.com