Paste cu brânză sărată la cuptor

Paste cu brânză sărată la cuptor este o reţetă clasică şi care poate fi preparată de oricine.
De ce ai nevoie pentru paste cu brânză sărată la cuptor
1 pachet macaroane
4 linguri unt
4 linguri făină
250 ml lapte
250 ml smântână
½ lingură sare
500 g brânză sărată
Cum se prepară paste cu brânză sărată la cuptor
Prepară macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşte într-o tigaie untul, adaugă făina şi sare după gust şi amestecă până se omogenizează. Toarnă laptele şi smântâna şi lasă să clocotească 2 minute, după care dă focul mai mic şi mai lasă pe foc 10 minute. Adaugă brânză mărunţită şi ţine pe foc până se topeşte. Dă deoparte şi adaugă macaroanele. Pune compoziţia într-o tavă la cuptor până devine aurie.
Sursa foto http://www.food.com