Paste cu ciuperci şi dovleac

paste fusilli ciuperci dovleac jpeg

Cel mai important lucru la această reţetă rapidă este să tai dovleacul în bucăţi mici, dar egale, pentru a-l rumeni.

Ingrediente

2 căni paste fusilli 2 + 1 linguri ulei 2 căni bucăţele mici dovleac plăcintar sare piper ½ cană ceapă tocată 2 căţei usturoi pisaţi 1 linguriţă ardei iute tocat 1 cană ciuperci tocate 1 cană roşii cherry, tăiate jumătate ceapă verde tocată

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Amesteci într-un vas dovleacul cu o lingură de ulei, sare şi piper.

Pui bucăţile de dovleac într-un vas cu hârtie de copt la rumenit şi laşi la cuptor 20-25 de minute sau până se înmoaie. Amesteci doar o dată, la jumătatea timpului.

Umpli o oală mare cu apă cu sare şi o laşi la foc iute. Fierbi pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. le scurgi şi le dai deoparte. Într-o tigaie, încingi restul de ulei la flacără medie. Adaugi ceapa şi o căleşti apoi pui usturoiul, ardeiul iute, ciupercile şi roşiile.

Sotezi câteva minute. Adaugi pastele şi dovleacul rumenit şi amesteci bine timp de 1 minut. Potriveşti de sare şi piper. Garniseşti cu ceapă verde tocată.

sursa: primaverakitchen.com/



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg