Paste cu pui şi broccoli, reţeta rapidă

Sărbătorile Pascale au trecut, iar dacă bucatele tradiţionale nu îţi mai surâd, poţi încerca o reţetă delicioasă de paste cu pui şi broccoli, a cărui secret constă în forma de scoică pe care trebuie să o aibă acestea, pentru a putea fi umplute.
Indrediente
Pentru sos
50 g unt
300 g smântână
100 g cremă de brânză
1 căţel de usturoi, pisat
100 g parmezan
sare, după gust
piper, după gust
Pentru paste
350 g paste conchiglioni
300 g piept de pui, mărunţit
250 g mozzarella
300 g broccoli, tocat
sare, după gust
piper, după gust
parmezan, după gust
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Într-un vas amesteci untul, smântâna şi crema de brânză şi dai la foc mic, până se topesc. Adaugi usturoiul, sare şi piper, până obţii un sos. La final, presari parmezan ras şi mai laşi pe foc 3-5 minute, până începe să se îngroaşe. Dai deoparte.
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe amalaj. Într-un bol, combini puiul, broccoli, mozzarella şi jumătate din sos. Condimentezi cu sare şi piper. Umpli fiecare scoică cu amestecul. Aşezi într-o tavă, în sosul rămas. Dai la cuptor 25-30 de minute. Serveşti cu parmezan ras, dacă doreşti.
Sursa http://therecipecritic.com