Paste cu sos alfredo

paste cu sos de branza topita jpeg

Un preparat simplu de făcut care va fi pe placul tuturor, chiar şi a celor mai pretenţioşi meseni, cum sunt copiii, paste cu sos alfredo.

De ce ai nevoie pentru paste cu sos alfredo

1 lingură unt

1 lingură ulei

2 căţei de usturoi

1 lingură cremă de brânză

100 ml lapte

1 lingură parmezan

1 lingură făină

½ linguriţă busuioc uscat

150 g paste

Cum se prepară paste cu sos alfredo

Prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le scurgi. Încing uleiul în tigaie şi sotezi usturoiul pisat. Înainte să devină maroniu pui crema de brânză şi amesteci jumătate de minut. Adaugi laptele, făina şi amesteci până începe să se îngroaşe sosul. La final pui parmezanul şi busuiocul. Serveşti pastele alături de sos. Condimentezi la final, dacă vrei, cu puţin piper.

Sursa foto http://aromatic-cooking.blogspot.in

http://aromatic-cooking.blogspot.in