Paste delicioase cu ton

Dacă îţi plac pastele combinate cu carne, trebuie să încerci această reţetă cu ton, delicioasă şi uşor de preparat.
Ingrediente
2 linguri unt
230 g melci sau paste în spirală
400 ml supă de pui
2-3 cepe
450 g sparanghel, tăiat bucăţele
150 g spanac
50 g parmezan, ras
4 linguriţe zeamă de lămâie
1 linguriţă coajă de lămâie rasă
300 g ton bucăţele, scurs
450 ml apă
sare
piper
ulei de măsline
Mod de preparare Amesteci untul ţinut la temperatura camerei, pastele, supa, apa şi ceapa feliată, într-un vas mare. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai pe foc şi laşi să fiarbă, timp de 5 minute, amestecând din când în când.
Adaugi sparanghelul şi îl mai laşi pe foc, 1-2 minute. Încorporezi spanacul, parmezanul, lămâia şi tonul. Iei de pe foc. Torni puţin ulei şi amesteci. Serveşti cu extra parmezan, dacă vrei.
Sursa http://www.marthastewart.com