Paste delicioase cu ton

paste cu ton jpeg

Dacă îţi plac pastele combinate cu carne, trebuie să încerci această reţetă cu ton, delicioasă şi uşor de preparat.

Ingrediente

2 linguri unt

230 g melci sau paste în spirală

400 ml supă de pui

2-3 cepe

450 g sparanghel, tăiat bucăţele

150 g spanac

50 g parmezan, ras

4 linguriţe zeamă de lămâie

1 linguriţă coajă de lămâie rasă

300 g ton bucăţele, scurs

450 ml apă

sare

piper

ulei de măsline

Mod de preparare Amesteci untul ţinut la temperatura camerei, pastele, supa, apa şi ceapa feliată, într-un vas mare. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai pe foc şi laşi să fiarbă, timp de 5 minute, amestecând din când în când.

Adaugi sparanghelul şi îl mai laşi pe foc, 1-2 minute. Încorporezi spanacul, parmezanul, lămâia şi tonul. Iei de pe foc. Torni puţin ulei şi amesteci. Serveşti cu extra parmezan, dacă vrei.

Sursa http://www.marthastewart.com