Pateuri cu brânză şi spanac

pateuri spanac branza jpeg

Simplu, gustos, rapid şi la îndemână. Pateurile cu brânză şi spanac pot fi oricând gustarea sau aperitivul perfecte.

Ingrediente pentru pateuri cu brânză şi spanac

1 pachet foitaj 300 g spanac congelat 2 ouă + 2 gălbenuşuri 1 linguri făină 50 ml lapte 150 g telemea 2 căţei de usturoi sare piper ulei

Mod de preparare pentru pateuri cu brânză şi spanac

Se căleşte spanacul decongelat într-o lingură de ulei, se adaugă usuroiul pisat şi făina desfăcută în lapte. Se amestecă până se îngroaşă compoziţia, se pune sare şi piper, după gust, se ia de pe foc şi se lasă să se răcorească. Se adaugă două ouă, telemeaua rasă şi se omogenizează totul. Se întinde o foaie din jumătate de foitaj decongelat. Se taie rondele cu diametrul de 8 cm cu care se îmbracă forme mici de tartă. În fiecare formă se pune câte o lingură din crema de spanac. Se întinde cealaltă jumătate de foitaj şi se taie rondele de 5 cm, care se aşază în forme ca un căpăcel, lipind bine. Se aşază toate pateurile cu brânză şi spanac într-o tavă, se ung cu gălbenuş şi se dau la cuptor pentru 30-40 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg