Pateuri cu ou şi caşcaval

pateu cu ou jpeg

Diversifică meniul de la micul dejun printr-o reţetă gustoasă de pateuri cu ou şi caşcaval, care îţi vor oferi un plus de energie pentru toată ziua.

Ingrediente

1 aluat de foietaj

40 g caşcaval ras

4 ouă

40 g parmezan

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă întinsă cu hârtie de copt. Tai aluatul în 4 pătrate egale, aşezând în mijlocul fiecăruia un vas mic circular, termorezistent. Dai la cuptor, 6-7 minute.

Îndepărtezi cu grijă vasele, presari puţin caşcaval, apoi spargi câte un ou în fiecare formă. Le păui înapoi în cuptor, încă 12-14 minute. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Presari parmezanul ras. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://www.lifeasastrawberry.com