Penne cu pui şi roşii

Uşor de preparat, la cuptor, pastele cu pui şi roşii sunt atât de gustoase încât nu vor rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente
1 lingură ulei
450 g piept de pui, tăiat cubuleţe
600 g sos marinara
400 g brânză ricotta
250 g mozzarella sau telemea
75 g parmezan ras
450 g roşii cherry, tăiate pe jumătate
450 g penne
busuioc proaspăt, după gust
sare şi piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 176 °C. Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Condimentezi bucăţile de piept de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 5 minute. Într-un bol, amesteci sosul marinara cu brânza ricotta, jumătate din mozzarella mărunţită, 50 g parmezan şi jumătate din roşii. Condimentezi, după gust.
Combini cu pastele şi carnea de pui. Aşezi într-un vas termorezistent. Presari restul de brânză. Adaugi, uniform, roşiile rămase. Dai la cuptor aproximativ 30-35 de minute. Serveşti cu frunze de busuioc.
Sursa http://theblondcook.com