Penne cu sos de roşii şi şuncă

penne all arrabbiata jpeg

Cu siguranţă ai prin casă o conservă de roşii şi paste. Împreună ele se pot transforma într-o cină delicioasă şi rapidă. Învaţă cum se prepară penne cu sos de roşii şi şuncă.

De ce ai nevoie pentru penne cu sos de roşii şi şuncă

250 g penne

1 conservă roşii pasate

150 g şuncă

3 căţei usturoi

parmesan ras

2 linguri ulei

1 praf de sare

Cum se prepară penne cu sos de roşii şi şuncă

Fierbi pastele în apă cu sare, iar când sunt gata le scurgi. Încingi uleiul în tigaie şi căleşti usturoiul zdrobit. După ce s-a rumenit, adaugi roşiile şi şunca tăiată cubuleţe şi mai laşi să dea câteva clocote. Adaugi pennele şi amesteci. Când serveşti, presari parmesan ras.