Pere în crustă
![pere in crusta jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-1/167269be-d44f-4caf-8238-e5ab9326a7a0/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Simplu şi la îndemâna oricui! Iată o reţetă de sezon!
Ai nevoie de
2 pere 1 pachet biscuiţi cu cacao 1 vârf linguriţă praf de ghimbir 2 linguri unt
Mod de preparare
Fărâmiţezi biscuiţii într-un blender. Încingi o tigaie şi topeşti untul, pe care îl torni peste biscuiţi. Amesteci cu praful de ghimbir până se omogenizează. Speli perele. Eventual, le cureţi de coajă, le tai în jumătate şi îmbraci fiecare bucată în compoziţia de biscuiţi. Le bagi la cuptor şi le laşi 15-20 de minute. Le serveşti ca atare sau cu miere