Piept de pui cu anghinare

piept de pui cu anghinare jpeg

Anghinarea este o plantă de origine mediteraneană, la noi cultivându-se mai mult în regiunile din sudul ţării. Furnizează o cantitate importantă de fibre, aducând numeroase beneficii pentru sănătate. Încearcă şi tu o reţetă cu piept de pui, uşor de preparat!

Ingrediente

420 g bulbi de anghinare

75 g parmezan, ras

170 g maioneză

4 bucăţi piept de pui

sare

piper cu usturoi

pătrunjel, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190 °C. Cureţi anghinarea şi o tai bucăţele. Amesteci cu parmezan, maioneză, sare şi piper cu usturoi, după gust.

Aşezi pieptul de pui într-o tavă. Acoperi uniform cu mixul din anghinare. Dai la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, sau până când puiul îşi schimbă culoarea. Serveşti cu frunze de pătrunjel, dacă vrei.

Sursa http://allrecipes.com