Piept de pui cu anghinare

Anghinarea este o plantă de origine mediteraneană, la noi cultivându-se mai mult în regiunile din sudul ţării. Furnizează o cantitate importantă de fibre, aducând numeroase beneficii pentru sănătate. Încearcă şi tu o reţetă cu piept de pui, uşor de preparat!
Ingrediente
420 g bulbi de anghinare
75 g parmezan, ras
170 g maioneză
4 bucăţi piept de pui
sare
piper cu usturoi
pătrunjel, opţional
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 190 °C. Cureţi anghinarea şi o tai bucăţele. Amesteci cu parmezan, maioneză, sare şi piper cu usturoi, după gust.
Aşezi pieptul de pui într-o tavă. Acoperi uniform cu mixul din anghinare. Dai la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, sau până când puiul îşi schimbă culoarea. Serveşti cu frunze de pătrunjel, dacă vrei.
Sursa http://allrecipes.com