Piept de pui cu ciuperci, în sos de usturoi

Pieptul de pui face casă bună cu o mână de ciuperci, care îi dau un plus de savoare. Asezonează-le cu sos de usturoi, pentru o masă apetisantă!
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
2-3 linguri ulei
250 g ciuperci
4 căţei de usturoi, feliaţi
300 ml smântână
sare
piper
Mod de preparare
Tai pieptul de pui, bucăţele. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte. Căleşti ciupercile feliate şi usturoiul, timp de 5 minute.
Aşezi puiul înapoi în tigaie. Torni smântâna. Acoperi şi mai laşi pe foc, 20 de minute. Amesteci din când în când. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.
Sursa https://realfood.tesco.com