Piept de pui cu ciuperci, în sos de usturoi

pui cu ciuperci in sos jpeg

Pieptul de pui face casă bună cu o mână de ciuperci, care îi dau un plus de savoare. Asezonează-le cu sos de usturoi, pentru o masă apetisantă!

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

2-3 linguri ulei

250 g ciuperci

4 căţei de usturoi, feliaţi

300 ml smântână

sare

piper

Mod de preparare

Tai pieptul de pui, bucăţele. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte. Căleşti ciupercile feliate şi usturoiul, timp de 5 minute.

Aşezi puiul înapoi în tigaie. Torni smântâna. Acoperi şi mai laşi pe foc, 20 de minute. Amesteci din când în când. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.

Sursa https://realfood.tesco.com