Piept de pui cu parmezan şi dovlecel

Atunci când ai nevoie să prepari o masă rapidă, reţeta cu piept de pui asezonat cu parmezan şi dovlecel te scoate din încurcătură, iar pentru un plus de savoare poţi adăuga şi puţin pătrunjel.
De ce ai nevoie pentru a pregăti piept de pui cu parmezan şi dovlecel
2 bucăţi piept de pui
100 g unt
45 g pesmet
50 g parmezan
1 lingură făină
2 dovlecei, tăiaţi rondele
2 căţei de usturoi, pisaţi
sare, după gust
piper, după gust
pătrunjel, după gust
Cum pregăteşti pieptul de pui cu parmezan şi dovlecel
Topeşti 50 g de unt, într-un bol. Într-un alt vas, combini pesmetul, parmezanul şi făina. Tai bucăţile de piept de pui în jumătate şi le dai prin unt, apoi prin amestecul cu pesmet. Le prăjeşti într-o tigaie, în ½ din restul de unt, 3-4 minute, pe fiecare parte. Scoţi şi dai deoparte.
În aceeaşi tigaie, căleşti 1-2 minute, în ultima parte de unt, usturoiul, apoi adaugi dovleceii şi laşi pe foc până se înmoaie. Condimentezi cu sare şi piper. Aşezi bucăţile de pui şi le mai laşi împreună cu dovleceii, 2-3 minute. Serveşti cu pătrunjel tocat, dacă doreşti.
Sursa http://therecipecritic.com