Pilaf cu ciulama de ciuperci

pilaf cu ciulama ciuperci jpeg

Povestea orezului a început în zona mlăştinoasă din China acum mai bine de 500 de ani. A ajuns apoi în India, persia, Irak şi Egipt, iar când exploatatorii portughezi l-au descoperit, l-au adus şi pe bătrânul continent, Europa. Există 25 de specii de orez, iar în prezent este a doua cea mai cultivată cereală din lume, după grâu. Iată o combinaţie perfectă de pilaf cu ciulama de ciuperci care ştim că este pe gustul vostru.

Pilaf cu ciulama de ciuperci - Ingrediente

250 g orez 600 ml supă de pui 500 g ciuperci 200 ml smântână 2 linguri făină 1 ceapă 2-3 linguri ulei sare piper 2 linguri apă

Pilaf cu ciulama de ciuperci - Mod de preparare

Fierbi orezul în supa de pui, până scade. Toci ceapa şi o căleşti în ulei. Pui ciupercile feliate şi laşi să fiarbă până scade zeama. Dizolvi făina în apă şi o pui peste ceapă, condimentând cu sare şi piper. Adaugi smântâna şi laşi până se îngroaşă sosul. Serveşti pilaful cu ciulama de ciuperci.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg