Pişcoturi

piscoturi fragede cu untura jpeg

Servite la gustare ori ca să îţi întâmpini prietenii la un pahar de şampanie, pişcoturile sunt cele mai potrivite.

Ingrediente

8 ouă 250 g făină 250 g zahăr zahăr pudră

Mod de preparare

Separi gălbenuşurile de al­buşuri. Freci gălbenuşurile cu 150 g de zahăr până devin o cremă. Baţi albuşurile spumă tare cu restul de zahăr, turnat în ploaie, apoi le încorporezi în gălbenuşuri. Amesteci uşor, de jos în sus, şi adaugi şi făina, treptat. Întinzi foaie de copt într-o tavă şi, cu un poş, formezi în tavă bastonaşe de mărime potrivită. Presari zahăr pudră şi le coci, la foc potrivit, în cuptorul încins în prealabil. Sunt gata când au căpătat o culoare uşor aurie. Le desprinzi de pe hârtia de copt cu vârful unui cuţit ascuţit.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg