Pită la cuptor cu salată grecească

greek salad flatbreads 54fe0d0a jpeg

Salata grecească. O alegere extraordinară într-o zi toridă. Combinaţia dintre măsline, salată, brânză feta şi legume este una clasică şi delicioasă. Ei bine, în această reţetă vom combina salata grecească cu o focacia pufoasă, dar crocantă, plină de brânză şi ierburi aromate.

Ingrediente:

1 mână de măsline verzi

1 ceapă roşie

100 g roşii cherry

2 căţei de usturoi

200 g de mozarella

200 g brânză feta

3 mâini de rucola

Oţet balsamic

Ulei de măsline

Sare

Piper

Păinici (Se numesc “cocoace” sau “turte” . Ţi se topesc în gură, cât sunt de fragede. Încearcă-le cu brânză şi unt)

Se numesc “cocoace” sau “turte” . Ţi se topesc în gură, cât sunt de fragede. Încearcă-le cu brânză şi unt

Spală toate legumele şi taie-le. Rupe mozarella în bucăţi mai mici. Aşează pâinica pe blatul de lucru şi stropeşte-o cu puţin ulei de măsline, mozarella, măsline, roşii şi feta, apoi roşii şi usturoi, sare şi piper.

Pune pâinicile în cuptor până ce brânza este topită, în jur de 10 minute.

Scoate pâinicile şi adaugă rucola pe care ai stropit-o cu ulei, oţet, sare şi piper, în prealabil.

Sursa: HelloFresh

HelloFresh