Pită la cuptor cu salată grecească

Salata grecească. O alegere extraordinară într-o zi toridă. Combinaţia dintre măsline, salată, brânză feta şi legume este una clasică şi delicioasă. Ei bine, în această reţetă vom combina salata grecească cu o focacia pufoasă, dar crocantă, plină de brânză şi ierburi aromate.
Ingrediente:
1 mână de măsline verzi
1 ceapă roşie
100 g roşii cherry
2 căţei de usturoi
200 g de mozarella
200 g brânză feta
3 mâini de rucola
Oţet balsamic
Ulei de măsline
Sare
Piper
Spală toate legumele şi taie-le. Rupe mozarella în bucăţi mai mici. Aşează pâinica pe blatul de lucru şi stropeşte-o cu puţin ulei de măsline, mozarella, măsline, roşii şi feta, apoi roşii şi usturoi, sare şi piper.
Pune pâinicile în cuptor până ce brânza este topită, în jur de 10 minute.
Scoate pâinicile şi adaugă rucola pe care ai stropit-o cu ulei, oţet, sare şi piper, în prealabil.
Sursa: HelloFresh