Pizza cu patru umpluturi

Dacă îţi e poftă de o pizza şi ai vrea un gust „de casă“ poţi prepara una cu patru umpluturi, foarte gustoasă, dacă urmezi recomandările noastre.
Ingrediente
Pentru blat 100 g brânză proaspătă de vaci, bine scursă 200 g făină 4 linguri apă 4 linguri ulei 1 praf de sare
1 ardei gras roşu
1 morcov potrivit
1 bucată tijă de ţelină
4 ciuperci mari
1 cutie de ton în sos natural
5-6 roşii mici
150 g caşcaval ras
4 linguri ulei
oregano uscat
busuioc uscat
sare
piper
Preparare
Amesteci toate ingredientele pentru blat şi frămânţi un aluat neted şi uşor de modelat. Întinzi o foaie cu care capitonezi forma de pizza.Pe toată suprafaţa pui un rând de roşii feliate, împarţi suprafaţa în patru părţi egale şi umpli fiecare sector cu legume tăiate peştişori, fără a le amesteca unele cu altele. În ultimul sector aşezi peştele scurs de sosul în care a fost conservat. Pe toată suprafaţa pui caşcaval ras. Stropeşti cu ulei, condimentezi cu sare şi piper, după gust, presari oregano şi busuioc şi introduci forma în cuptorul bine încins, pentru aproximativ 30 de minute, la foc potrivit.