Prăjitură cu vişine, rubarbă şi cremă de brânză

Ai încercat până acum combinaţia de vişine şi brânză? Dacă nu, atunci o vei descoperi în prăjitura cu vişine, rubarbă şi cremă de brânză.
De ce ai nevoie
Pentru prăjitură
6 ouă
200 g făină
180 g zahăr tos
3 linguri ulei
1 plic praf de copt
500 g vişine
1 tijă rubarbă
Pentru crema de brânză
200 ml smântână pentru frişcă
40 g cremă de brânză
100 g zahăr pudră
Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Mixăm albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi adăugăm treptat zahărul şi mixăm până obţinem o spumă fermă.

Află de AICI cum se prepară prăjitura cu vişine, rubarbă şi bezea.
Află de AICI cum se prepară prăjitura cu vişine, rubarbă şi bezea.