Prăjitură răsturnată cu ananas
Este una dintre cele mai uşoare şi apetisante prăjituri pe care le-ai putea prepara.
De ce ai nevoie pentru prăjitura răsturnată cu ananas
100 g unt
300 g zahăr brun
6-8 felii ananas
4 ouă
200 g făină
1 praf de sare
1 linguriţă praf de copt
Cum se prepară prăjitura răsturnată cu ananas
Dă drumul la cuptor şi unge o tavă cu unt. Topeşte untul în tavă şi pune 200 g de zahăr şi feliile de ananas. Bate albuşurile spumă tare, împreună cu zahărul rămas. Mixează gălbenuşurile cu un praf de sare şi încorporează făina şi praful de copt. Combină această compoziţie cu albuşurile şi toarnă peste feliile de ananas. Dă tava la cuptor până trece testul scobitorii şi lasă prăjitura să se răcească în tavă, înainte să o răstorni.
Sursa foto http://beyondfrosting.com