Pui crocant cu dovlecei, la tigaie

Iată un preparat simplu pe care îl va adora toată familia ta. Puiul se face cu o crustă de parmezan şi usturoi şi este moale la interior şi crocant la exterior. În plus, acest fel de mâncare se prepară în doar 25 de minute.
Ingrediente
4 felii subţiri de piept de pui 8 linguri unt ½ cană pesmet ½ cană + 1 lingură parmezan ras ¼ cană făină 2 dovlecei potriviţi, feliaţi 2 căţei de usturoi, mărunţiţi
Mod de preparare
Într-o tigaie mare, topeşti la foc mediu 2 linuri de unt. Pentru pieptul de pui, topeşti 4 linguri de unt într-un vas nu foarte adânc. În alt vas nu foarte adânc, combini pesmetul, parmezanul ras şi făina. Dai pieptul de pui prin unt, apoi îl acoperi cu compoziţia de pesmet şi îl pui în tigaie.
Îl prăjeşti pe ambele părţi, cam 3-4 minute, până când carnea devine crocantă la exterior şi este pătrunsă. Scoţi pe o farfurie şi dai deoparte pieptul prăjit.
Adaugi 2 linguri de unt în aceeaşi tigaie şi sotezi usturoiul tocat, un minut. Adaugi dovleceii feliaţi în tigaie şi îi sotezi până se înmoaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi adaugi 1 lingură de parmezan ras. Pui din nou pieptul de pui prăjit în tigaie şi îl mai ţii pe foc un minut sau mai puţin. Serveşti imediat.
Sursa + foto: therecipecritic.com