Pui cu legume în sos cremos
Un fel consistent cu carne şi legume, gătit sănătos, fără grabă.
De ce ai nevoie ca să găteşti pui cu legume în sos cremos:
4 piepţi de pui fără os şi fără piele
6 cartofi medii, tăiaţi cuburi
440 g morcovi mici
600 ml supă groasă de pui
amestec de condimente uscate după gust
125 ml lapte
pătrunjel verde proaspăt (opţional)
Cum găteşti pui cu legume în sos cremos:
Pune cartofii tăiaţi şi morcovii mici pe fundul unei cratiţe. Aşază piepţii de pui deasupra. Într-un castron mediu, amestecă împreună supa groasă de pui, amestecul de condimente şi laptele. Toarnă acest amestec peste pui. Acoperă cu capac şi lasă pe foc până ce puiul s-a făcut. Dacă doreşti, la servire poţi presăra pătrunjel proaspăt tocat.
Sursa: https://life-in-the-lofthouse.com