Pui cu legume la grătar

Pentru ca fripura rumenă de pe grătar să fie cât mai gustoasă, e musai să fie însoţită de o garnitură de legume. Iată propunerea noastră pentru astăzi:
Ingrediente
1 piept de pui 1 dovlecel 1 vânătă rozmarin uscat 1 pahar vin alb 3 căţei usturoi boia iute şi dulce boabe de piper sare ½ pahar ulei
Mod de preparare
Speli pieptul de pui, îl tai felii mai groase şi îl ştergi cu un şerveţel absorbant. Baţi bucăţile de carne cu ciocanul de şniţele, după ce ai aşezat peste pui o folie de plastic alimentar.
Într-un bol, amesteci vinul, uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul, rozmarinul şi boiaua.
Laşi peste noapte să se marineze pieptul de pui. A doua zi, aşezi bucăţile de piept de pui pe grătarul încins şi le rumeneşti pe ambele părţi. Între timp, speli legumele, le tai rondele
şi le pui pe grătar. Când sunt gata, le serveşti alături de pieptul de pui.