Pui cu sos de lămâie
Un fel apetisant, plin de savoare şi cu puţine calorii. Află cum se prepară puiul în sos de lămâie.
De ce ai nevoie pentru pui în sos de lămâie
2 piepţi de pui
1 praf de sare
piper
1 lingură ulei
250 ml supă de pui
2 linguri suc de lămâie
coaja de la 1 lămâie
2 cepe
1 căţel de usturoi
3 linguri smântână
2 linguri unt
Cum se prepară pui în sos de lămâie
Dă drumul la cuptor. Taie pieptul de pui bucăţi, nu foarte mici. Încinge uleiul şi căleşte pieptul de pui, câte 6-7 minute pe fiecare parte.Toarnă supa de pui, ceapa şi usturoiul tocat, sare şi piper după gust şi zeama şi coaja de lămâie. Lasă să fiarbă la foc mic 10 minute, adaugă smântâna şi untul şi mai lasă la fiert încă 10 minute.
Sursa foto http://sallysbakingaddiction.com