Pui în crustă de parmezan
Alături de o salată de crudităţi, puiul în crustă de parmezan este cina perfectă.
De ce ai nevoie pentru pui în crustă de parmezan
2 piepţi de pui
1 praf de sare
Piper
Busuioc, oregano
2 căţei de usturoi zdrobiţi
6 linguri muştar
½ cană pesmet
50 g parmezan ras
1 lingură ulei de măsline
Pătrunjel
Cum se prepară puiul în crustă de parmezan
Taie piepţii de pui în jumătate şi asezonează-i cu sare şi piper.
Amestecă într-un vas muştarul, usturoiul şi ierburile aromate. Într-o farfuri combină parmezanul şi pesmetul. Încinge uleiul în tigaie. Trece puiul prin amestecul de muştar, după care prin parmezan şi pesmet. Prăjeşte puiul câte 2-3 minute pe fiecare parte, după care pune bucăţile într-o tavă şi dă-le la cuptor 10-15 minute. Serveşti cu pătrunjel tocat presărat pe deasupra.
Sursa foto http://blogchef.net