Pui în crustă de parmezan

pui in crusta de parmezan jpeg

Alături de o salată de crudităţi, puiul în crustă de parmezan este cina perfectă.

De ce ai nevoie pentru pui în crustă de parmezan

2 piepţi de pui

1 praf de sare

Piper

Busuioc, oregano

2 căţei de usturoi zdrobiţi

6 linguri muştar

½ cană pesmet

50 g parmezan ras

1 lingură ulei de măsline

Pătrunjel

Cum se prepară puiul în crustă de parmezan

Taie piepţii de pui în jumătate şi asezonează-i cu sare şi piper.

Amestecă într-un vas muştarul, usturoiul şi ierburile aromate. Într-o farfuri combină parmezanul şi pesmetul. Încinge uleiul în tigaie. Trece puiul prin amestecul de muştar, după care prin parmezan şi pesmet. Prăjeşte puiul câte 2-3 minute pe fiecare parte, după care pune bucăţile într-o tavă şi dă-le la cuptor 10-15 minute. Serveşti cu pătrunjel tocat presărat pe deasupra.

Sursa foto http://blogchef.net

http://blogchef.net



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg