Pui în stil japonez

Acest pui este foarte delicios şi crocant şi merge servită cu diferite sosuri.
Timp de preparare 30 minute Pentru 6 porţii
Ingrediente
6 bucăţi de piept de pui
1 cană făină
1 cană pesmet
2 ouă, bătute
sare
piper negru proaspăt măcinat
ulei
sos
Mod de preparare
Frăgezeşte carnea de pui cu un ciocan special. Asezonează puiul cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Trece prin făină bucăţile de piept de pui, apoi prin oul bătut, iar la final prin pesmet.
Folosind o friteuză, încălzeşte uleiul la 160 grade C şi pune bucăţile de piept de pui în ea şi lasă-le până capătă o culoare maro aurie. Scoate pieptul de pui din friteuză, usucă-l de ulei cu ajutorul unor şerveţele şi serveşte-le cu sos tonkatsu.
sursa: http://angsarap.net