Pui picant cu ardei

Un preparat uşor, plin de savoare, puiul picant cu ardei reprezintă prânzul sau cina perfectă şi e gata în doar 30 de minute.
Ingrediente
450 g pulpe de pui
2 linguri ulei
1 lingură boia
2 ardei graşi feliaţi
pătrunjel, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pui picant cu ardei
Tai carnea în bucăţi potrivite şi o aşezi într-un bol sau pungă resigilabilă. O amesteci cu uleiul, boiaua, sare şi piper, după gust. Rumeneşti puiul într-o tigaie grill în jur de 5 minute, apoi transferi pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, în uleiul rămas de la pui, sotezi ardeii, 2-3 minute. Combini cu puiul, acoperi cu un capac, şi mai ţii pe foc până ce carnea este bine pătrunsă, întorcând ingredientele din când în când. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://www.foodista.com