Pui picant cu ardei

pui picant jpeg

Un preparat uşor, plin de savoare, puiul picant cu ardei reprezintă prânzul sau cina perfectă şi e gata în doar 30 de minute.

Ingrediente

450 g pulpe de pui

2 linguri ulei

1 lingură boia

2 ardei graşi feliaţi

pătrunjel, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pui picant cu ardei

Tai carnea în bucăţi potrivite şi o aşezi într-un bol sau pungă resigilabilă. O amesteci cu uleiul, boiaua, sare şi piper, după gust. Rumeneşti puiul într-o tigaie grill în jur de 5 minute, apoi transferi pe o farfurie.

În aceeaşi tigaie, în uleiul rămas de la pui, sotezi ardeii, 2-3 minute. Combini cu puiul, acoperi cu un capac, şi mai ţii pe foc până ce carnea este bine pătrunsă, întorcând ingredientele din când în când. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://www.foodista.com