Pulpe de pui - Reţetă italiană

Bucătăria italiană este recunoscută pentru diversitatea reţetelor şi a combinaţiilor de ingrediente inedite, iar pulpele de pui sunt pe gustul tuturor, aşa că trebuie să încerci această variantă cu sos de tomate şi busuioc.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pulpe de pui după reţeta italiană
450 g pulpe de pui
400 g roşii decojite întregi, la conservă
2 linguri ulei de măsline
1 jumătate de ceapă, tocată
3 căţei de usturoi, pisaţi
10 frunze de busuioc
sare, după gust
piper, după gust
zahăr brun, după gust
pătrunjel, după gust
Cum pregăteşti pulpe de pui după reţeta italiană
Speli pulpele de pui şi le laşi să se usuce. Condimentezi cu sare şi piper, pe ambele părţi, după gust. Dai roşiile la blender. Încălzeşti o oală specială cu capac, aşezi carnea în ea şi o rumeneşti câteva minute, neacoperită. Torni peste uleiul de măsline. Căleşti într-o tigaie ceapa şi usturoiul, adaugi pasta de tomate, busuiocul şi pui conţinutul în oală. Găteşti la foc mediu, 15-20 de minute, cu capacul pus. Serveşti cu zahăr brun şi pătrunjel tocat pe deasupra, după gust.
Sursa http://rasamalaysia.com