Rondele de măr şi ciocolată

Uită de deserturile tradiţionale şi încearcă această reţetă simplă şi de efect, de rondele din măr şi ciocolată, care îţi va impresiona întreaga familie şi invitaţii la masă.
De ce ai nevoie pentru a pregăti rondele din măr şi ciocolată
3-4 mere verzi
60 ml ciocolată topită
60 g unt de arahide topit
Ciocolată albă topită, după gust
Opţional: nuci, fulgi de cocos, topping de ciocolată, ornamente din zahăr pentru deserturi
Cum prepari rondele din măr şi ciocolată
Poţi topi ciocolata într-un bol în cuptorul cu microunde, timp de 30 de secunde. Repetă procesul dacă nu s-a topit suficient. Acelaşi lucru îl poţi face şi cu untul de arahide. Transferă-le într-o pungă tăiată la unul din colţuri sau un aparat de ornat prăjituri.
Taie merele rondele, însă nu foarte subţiri, cu tot cu coajă. Aşează-le pe o hârtie de copt şi adaugă pe deasupra ciocolata topită, untul de arahide şi topping-urile preferate. Serveşte imediat.
Sursa http://www.skinnytaste.com