Rondele de măr şi ciocolată

Gogosi din mar cu ciocolata jpeg

Uită de deserturile tradiţionale şi încearcă această reţetă simplă şi de efect, de rondele din măr şi ciocolată, care îţi va impresiona întreaga familie şi invitaţii la masă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti rondele din măr şi ciocolată

3-4 mere verzi

60 ml ciocolată topită

60 g unt de arahide topit

Ciocolată albă topită, după gust

Opţional: nuci, fulgi de cocos, topping de ciocolată, ornamente din zahăr pentru deserturi

Cum prepari rondele din măr şi ciocolată

Poţi topi ciocolata într-un bol în cuptorul cu microunde, timp de 30 de secunde. Repetă procesul dacă nu s-a topit suficient. Acelaşi lucru îl poţi face şi cu untul de arahide. Transferă-le într-o pungă tăiată la unul din colţuri sau un aparat de ornat prăjituri.

Taie merele rondele, însă nu foarte subţiri, cu tot cu coajă.  Aşează-le pe o hârtie de copt şi adaugă pe deasupra ciocolata topită, untul de arahide şi topping-urile preferate. Serveşte imediat.

Sursa http://www.skinnytaste.com