Roşii umplute cu brânză de capră
![rosii umplute jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-0/08264703-1984-4191-956e-f0b8d2d90dd8/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Un fel perfect pentru o zi toridă de început de toamnă, roşii umplute cu brânză de capră.
De ce ai nevoie pentru roşii umplute cu brânză de capră
6 roşii medii
1 lingură ulei de măsline
sare, piper
120 g brânză de capră
5-6 linguri smântână
1 lingură unt
1 căţel de usturoi
2 linguri pesmet
1 lingură cimbru
Cum se prepară roşii umplute cu brânză de capră
Dai drumul la cuptor. Tai un capac la roşii şi îndepărtezi cu o lingură o parte din miezul lor. Le asezonezi cu sare şi piper după gust, le stropeşti cu ulei de măsline, le înfăţori în hârtie de copt şi le dai la cuptor 25-30 de minute. Scoate-le din cuptor, lasă-le 10 minute să se răcească. Combină brânza de capră cu smântâna, cimbru, untul şi usutoroiul pisat sare şi piper. Umple roşiile cu brânză şi presară deasupra pesmet. Dă din nou la cuptor 5 minute.
Sursa foto http://www.runningtothekitchen.com