Roşii umplute cu brânză de capră

rosii umplute jpeg

Un fel perfect pentru o zi toridă de început de toamnă, roşii umplute cu brânză de capră.

De ce ai nevoie pentru roşii umplute cu brânză de capră

6 roşii medii

1 lingură ulei de măsline

sare, piper

120 g brânză de capră

5-6 linguri smântână

1 lingură unt

1 căţel de usturoi

2 linguri pesmet

1 lingură cimbru

Cum se prepară roşii umplute cu brânză de capră

Dai drumul la cuptor. Tai un capac la roşii şi îndepărtezi cu o lingură o parte din miezul lor. Le asezonezi cu sare şi piper după gust, le stropeşti cu ulei de măsline, le înfăţori în hârtie de copt şi le dai la cuptor 25-30 de minute. Scoate-le din cuptor, lasă-le 10 minute să se răcească. Combină brânza de capră cu smântâna, cimbru, untul şi usutoroiul pisat sare şi piper. Umple roşiile cu brânză şi presară deasupra pesmet. Dă din nou la cuptor 5 minute.

Sursa foto http://www.runningtothekitchen.com

http://www.runningtothekitchen.com