Ruladă de omletă cu spanac

Bucătăria grecească are atât de multe arome şi gusturi încât îţi va lua mult timp să le deguşti pe toate. Poţi începe cu această ruladă de omletă cu spanac.
De ce ai nevoie pentru ruladă de omletă cu spanac
Pentru omletă
4 ouă
1 lingură făină
60 g brânză rasă
40 ml lapte
piper
Pentru umplutură
125 g spanac
2 cepe
50 g cremă de brânză
50 g brânză feta
50 g ciuperci
mărar
piper
2 linguri ulei
50 g caşcaval ras
Cum se prepară rulada de omletă cu spanac
Încingi uleiul şi sotează cepele tocate şi ciupercile feliate până când se rumenesc uşor. Adaugi spanacul tocat, mărar, după gust şi mai ţii pe foc câteva minute. Pui brânza feta sfărâmată, amesteci, apoi dai deoparte şi adaugi crema de brânză.
Dai drumul la cuptor. Baţi ouăle cu restul ingredientelor pentru omletă şi le aşezi într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt. Ţii omleta la cuptor 15-20 de minute, până când se încheagă. O laşi 5 minute să se răcorească, apoi o scoţi din tavă. Presari peste ea caşcavalul ras, pui spanacul, întinzi şi rulezi. O mai poţi da la cuptor, dacă vrei, 5 minute. O tai cu un cuţit bine ascuţit.