Rulouri crocante cu caşcaval

O gustare uşoară pentru vizitele neaşteptate sau momentele care adună laolaltă toată familia, reţeta de rulouri crocante cu caşcaval va fi pe placul tuturor.
De ce ai nevoie pentru a pregăti rulouri crocante cu caşcaval
1 foaie aluat pentru pizza
40 de felii salam picant
1 pachet mozzarella
30 g unt
usturoi pudră, după gust
pătrunjel, după gust
sare, după gust
sos de tomate, opţional
Cum pregăteşti rulourile crocante cu caşcaval
Încălzeşti cuptorul la 230 de grade. Întinzi aluatul pentru pizza pe o suprafaţă tare şi îl secţionezi în 10 dreptunghiuri potrivite. Aşezi câte 4 felii de salam picant din loc în loc pe fiecare secţiune, iar deasupra pui o bucată de mozzarella, pe care ai tăiat-o la fel, în 10 părţi. Rulezi aluatul şi îl închizi bine la capete. Topeşti untul, presari în el usturoi pudră, sare şi pătrunjel, după gust şi ungi fiecare rulou cu acest amestec. Dai la copt 10-12 minute, sau până când acestea se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti cu sos de tomate, dacă doreşti.
Sursa http://www.iwashyoudry.com