Rulouri din foitaj cu orez şi porumb

Cine spune că avem nevoie de carne pentru o masă bună de să te lingi pe degete, nu a gustat aceste rulouri din foitaj cu orez şi porumb.
De ce ai nevoie pentru rulouri din foitaj cu orez şi porumb
› 75 g orez › 150 g fasole verde › 75 g unt › 1 ardei gras roşu › 300 g boabe de porumb fiert de la conservă › 250 g măsline › 150 g măsline fără sâmburi › sare › piper › 1 foaie aluat de foitaj dezgheţat Pentru decor › 350 g telemea proaspătă de vacă › boia dulce sau iute › frunze de salată verde › 150 g boabe de porumb fiert de la conservă › 50 g cubuleţe de ardei gras › arpagic verde
Cum se prepară rulouri din foitaj cu orez şi porumb
Fierbi orezul al dente şi-l scurgi de apă. Opăreşti fasolea verde. Topeşti untul într-o tigaie şi sotezi ardeiul gras tăiat mărunt, porumbul şi fasolea verde opărită. Adaugi măslinele fără sâmburi tăiate şi orezul, amesteci bine şi apoi adaugi sare şi piper, după gust. Dai tigaia deoparte şi laşi umplutura la răcit.
Întinzi cu sucitorul aluatul de foitaj pe o suprafaţă plană. Tai bucăţi de aluat cât palma şi pui aici 2 linguri cu umplutură. Rulezi şi coci într-o tavă în cuptorul preîncălzit 30-40 de minute.
Serveşti rulourile calde cu telemea proaspătă de vacă presărată cu boia dulce sau iute, cu frunze de salată verde, porumb fiert, cubuleţe de ardei gras şi arpagic verde.