Rulouri franţuzeşti

Musafirii ţi-au bătut pe nepusă masă la uşă şi nu ştii cu ce să-i serveşti? Nimic mai simplu, dacă faci această reţetă.
Ingrediente
6 felii de pâine pătrată
3 felii brânză topită
1 lingură unt
1 ou
2 linguri lapte
2 felii bacon
sare
Mod de preparare
Taie coaja la feliile de pâine. Întinde cu sucitorul feliile de pâine. Taie feliile de brânză topită în două şi cele de bacon în 3. Bate bine oul cu laptele şi un praf de sare. Pune câte o bucată de brânză şi bacon într-un capăt al feliei de pâine şi rulează. Topeşte untul în tigaie. Dă fiecare rulou prin ou şi pune-l în untul încins, prăjindu-l pe ambele părţi până se rumeneşte. Se servesc calde.
Sursa foto: http://www.recipetineats.com