Salată caldă de legume cu carne

Pentru cina din această seară, o salată caldă este binevenită.
Ingrediente
1 piept de pui 1 morcov 100 g măsline 2 roşii 5 frunze salată spălate şi uscate 1 ceapă de apă roşie 3 căţei usturoi zdrobiţi 2 dovlecei 1 vânătă 2 linguri ulei sare piper zeamă de lămâie
Mod de preparare
Fierbi pieptul de pui în apă cu puţină sare şi cu morcovul. Le laşi la răcit şi le tai felioare mai grosuţe. Încingi uleiul, adaugi ceapa tăiată julien, usturoiul zdorbit, laşi câteva secunde, apoi pieptul de pui şi, pe rând, dovleceii şi vânăta, bine spălate şi uscate, tăiate rondele. Laşi 10 minute, potriveşti de sare şi piper şi opreşti focul.
Serveşti cu salată verde ruptă, cu măsline, cu roşii tăiate şi stropită, după gust, cu zeamă de lămâie.