Salată cu portocale, ceapă roşie şi feta

Atunci când vrei să pregăteşti o gustare uşoară sau îţi doreşti să îţi mai diversifici meniul, o salată ce pare sofisticată, dar se prepară în schimb foarte uşor, îţi stă la îndemână.
De ce ai nevoie pentru a pregăti salata cu portocale, ceapă roşie şi feta
1 portocală mică, curăţată
1 lingură oţet de mere
1 lingură ulei de măsline
½ lingură miere
sare şi piper, după gust
rucola
câteva rondele ceapă roşie, după gust
50 g feta
Cum prepari salata cu portocale, ceapă roşie şi feta
Stoarce 2 felii de portocală într-un bol, apoi adaugă oţetul de mere, uleiul de măsline, mierea, sarea şi piperul.
Desfă celelalte bucăţi de portocală şi aşază-le în bol.
Pune rucola pe o farfurie întinsă, asezonează cu feliile de portocală, ceapa şi brânza feta. Toarnă sosul obţinut deasupra.
Sursa http://www.skinnytaste.com