Salată de cartofi cu ton

O salată este mereu o variantă ideală pentru cină, pe care o poţi asezona după gust. Pentru un gust mai bun, fierbe cartofii în coajă, după ce i-ai spălat bine.
De ce ai nevoie pentru salată de cartofi cu ton
4 ouă
2-3 cartofi
2 linguri ulei
1 praf de sare
piper
1 conservă de ton bucăţi în suc propriu
2-3 cepe verzi
100 g maioneză
mărar
Cum se prepară salata de cartofi cu ton
Fierbi ouăle 6-7 minute, apoi le ţii câteva secunde în apă rece şi le descojeşti. Fierbi cartofii în apă cu sare, apoi îi scurgi, îi laşi la răcorit şi-i cureţi. După ce s-au răcit, îi tai cubuleţe, împreună cu ouăle.
Combini cartofii cu tonul scurs, uleiul, maioneza, sare, piper şi mărar tocat, după gust. Adaugi ouăle, amesteci, presari cepele verzi tocate şi serveşti salata la temperatura camerei.