Salată de gogoşari copţi

Red bell peppers marinated in oil and ginger jpeg

Copţi pe plită sau în cuptor, gogoşarii dau o aromă intesă şi un gust deosebit mâncărurilor preparate de orice gospodină. Ai nevoie doar de puţin timp şi dorinţă, pentru a obţine nişte reţete apetisante.

Dificultate mică Preparare 50’ 3 porţii

Ai nevoie de

500 g gogoşari

4 căţei de usturoi zdrobit

zeama de la l lămâie

1 lingură ulei

sare

piper

Mod de preparare

Coci gogoşarii pe plita încinsă. După ce s-au copt îi pui într-un vas, presari sare din abundenţă şi-i acoperi cu folie de aluminiu. După ce s-au răcit, îi cureţi de coajă, îi tai fâşii şi-i pui într-un bol. Adaugi zeama de lămâie, uleiul, usturoiul şi potriveşti de sare şi piper.

sursa foto: Photocuisine



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg