Salată de gogoşari copţi

Red bell peppers marinated in oil and ginger jpeg

Copţi pe plită sau în cuptor, gogoşarii dau o aromă intesă şi un gust deosebit mâncărurilor preparate de orice gospodină. Ai nevoie doar de puţin timp şi dorinţă, pentru a obţine nişte reţete apetisante.

Dificultate mică Preparare 50’ 3 porţii

Ai nevoie de

500 g gogoşari

4 căţei de usturoi zdrobit

zeama de la l lămâie

1 lingură ulei

sare

piper

Mod de preparare

Coci gogoşarii pe plita încinsă. După ce s-au copt îi pui într-un vas, presari sare din abundenţă şi-i acoperi cu folie de aluminiu. După ce s-au răcit, îi cureţi de coajă, îi tai fâşii şi-i pui într-un bol. Adaugi zeama de lămâie, uleiul, usturoiul şi potriveşti de sare şi piper.

sursa foto: Photocuisine