Salată de gogoşari copţi

Copţi pe plită sau în cuptor, gogoşarii dau o aromă intesă şi un gust deosebit mâncărurilor preparate de orice gospodină. Ai nevoie doar de puţin timp şi dorinţă, pentru a obţine nişte reţete apetisante.
Dificultate mică Preparare 50’ 3 porţii
Ai nevoie de
500 g gogoşari
4 căţei de usturoi zdrobit
zeama de la l lămâie
1 lingură ulei
sare
piper
Mod de preparare
Coci gogoşarii pe plita încinsă. După ce s-au copt îi pui într-un vas, presari sare din abundenţă şi-i acoperi cu folie de aluminiu. După ce s-au răcit, îi cureţi de coajă, îi tai fâşii şi-i pui într-un bol. Adaugi zeama de lămâie, uleiul, usturoiul şi potriveşti de sare şi piper.
sursa foto: Photocuisine