Salată de ouă cu rucola

Servită pe pâine prăjită, alături de rucola, această salată de ouă este o opţiune delicioasă pentru micul dejun.
De ce ai nevoie pentru salată de ouă
4 ouă fierte, descojite
1 lingură maioneză
1 lingură muştar
3-4 linguri iaurt grecesc
50 g rădăcină de ţelină
½ ardei roşu
2 fire ceapă verde
1 pâine
rucola
sare
piper
¼ linguriţă boia de ardei
1 linguriţă turmeric
Cum se prepară salata de ouă
Descojeşti ţelina, apoi o razi. Toci ardeiul şi zdrobeşti cu o furculiţă ouăle fierte. Amesteci ingredientele, adaugi ceapa verde tocată, sare, piper, după gust, boiaua şi turmericul. Amesteci şi adaugi maioneza, muştarul şi iaurtul grecesc.
Feliezi pâinea şi o prăjeşti puţin. Aşezi peste ea frunze de rucola şi salată de ouă.