Salată de paste cu ardei, broccoli şi fasole verde

Gata în numai 40 de minute, această salată de paste cu ardei, broccoli şi fasole verde se poate prepara pentru o cină liniştită în familie. Nu ezită să te bucuri de aromele ei bogate!
Salată de paste cu ardei, broccoli şi fasole verde - Ingrediente
300 g paste făinoase („sfredeluşi” simpli, cu spanac şi cu tomate) 150 g conopidă 150 g broccoli 150 g teci tinere de mazăre (sau fasole verde) 1/2 ardei galben 1/2 ardei verde ceapă roşie (opţional) 2 linguri ulei de măsline 1 lingură zeamă de lămâie sare piper
Salată de paste cu ardei, broccoli şi fasole verde - Mod de preparare
Se fierb pastele al dente în apă cu sare, se strecoară şi se aşază într-o salatieră mare. Separat, se fierb puţin, în apă cu sare, bucheţelele de conopidă, de broccoli şi tecile de mazăre verde (sau fasole verde), apoi se strecoară şi se adaugă peste paste, după care se adaugă ardeii tăiaţi cubuleţe. 3 Se condimentează cu sare şi piper, după gust, se asezonează cu ulei şi zeamă de lămâie, se amestecă uşor şi se serveşte, în mod opţional, cu ceapă roşie tăiată cubuleţe.