Salată de paste cu avocado şi năut

Un preparat uşor şi delicios, perfect pentru zilele de vară.
Ingrediente
225 g paste scurse 1 cană năut la conservă, scurs 1 cană roşii cherry ½ cană iaurt grecesc 2 linguriţe muştar 1 lingură suc de lămâie ½ linguriţă sare ½ linguriţă praf de usturoi ¼ linguriţă piper măcinat 1 linguriţă mărar uscat 1 avocado, curăţat şi tăiat
Mod de preparare
Găteşte pastele după instrucţiunile de pe ambalaj. Clăteştele cu apă rece ca să se răcească şi scurge-le complet de apă. Pune-le într-un bol mare şi adaugă năutul şi roşiile. Lasă-le deoparte.
Într-un bol mediu, amestecă toate ingredientele pentru dressing, adăugând mai multe condimente, după preferinţe. Pune dressingul peste salata de paste şi amestecă pentru combinare. Acoperă bolul şi lasă-l deoparte 1 oră pentru ca aromele să se combine.
Cand eşti gata de servire adaugă feliile de avocado.
Sursa: Savory Style